Artikler 

4 hudplejetips til mænd

Forfatter: Herbalife Nutrition
Billede: Mand, der vasker sit ansigt i forbindelse med hans hudplejerutine

Sådan bør enhver mand gøre, når det gælder daglig hudpleje:

 

Brug et renseprodukt til ansigtet

Du har måske vænnet dig til at bruge helt almindelig sæbe, men det er ikke godt for din hud. Almindelig håndsæbe indeholder skrappe rensemidler, der ikke er beregnet til ansigtet. Den kan også forstyrre hudens pH-balance og fjerne gavnlige fedtstoffer. Vælg en ansigtsrens, der arbejder målrettet på at fjerne overskydende fedtstoffer, snavs, urenheder og sved og tilføre huden fugt. Find et produkt, der ikke indeholder sulfater eller parabener, men indeholder antioxidanter, vitaminer og aloe vera for ekstra fugt.

 

Begynd at eksfoliere din hud

Da mænds hud er tykkere end kvinders, er eksfoliering nødvendig og kan foretages oftere end hos kvinder. Skrub jævnligt huden for at fjerne de døde hudceller, hvilket er med til at rense porerne og reducere forekomsten af talgknopper og hudorme.

 

Drop aftershaven

De fleste aftershaveprodukter indeholder alkohol, som har en brændende og sviende virkning, når det påføres huden. Det er tid til at lade de produkter der kan irritere huden ligge, fordi de ganske enkelt ikke er sunde for huden. De kan være årsag til, at de døde hudceller ophober sig, hvilket kan forårsage indgroede hår og hudirritation. Invester i en antioxidantholdig toner uden alkohol, som hjælper med at lindre huden efter barbering, til dit ansigt.

 

Brug solfaktor

Det er især vigtigt for mænd at bruge solfaktor hver dag, inden de går udenfor. En del mænd tilbringer mere tid udendørs end kvinder gør. De er derved mere udsatte for miljømæssige faktorer. Der er også større risiko for, at huden udsættes for uforudsete solstråler, når man går med hunden, tilbringer lidt tid i haven eller blot kører i bil. Solens stråler kan trænge gennem glas. Derfor bør mænd altid bruge fugtighedscreme med solfaktor 30, så de kan passe på deres hud og bekæmpe hudens ældningstegn.

 

VIDSTE DU...

Herbalifes Skin SPF 30 Protective Moisturiser er en langtidsplejende fugtighedscreme, der efterlader huden glat og blød. Den tilfører huden et bredt sp