Artikler

Opbyg et lager af velafbalancerede mellemmåltider

Forfatter: Herbalife Nutrition
Billede: En tallerken med sunde snacks med bær

Vinteren kan sommetider betyde, at vi fylder køkkenet med fristende lækkerier. Kom tilbage på sporet ved at rydde op i skabe og skuffer.  

Efter en vinter med mørke nætter, festlige lejligheder og comfort food er vores skabe og skuffer fyldt med ting, der ikke altid er lige sunde. Det kræver en jernvilje ikke at kaste sig over alle disse godbidder og lækkerier. Men hvorfor være stærk, hvis en omgang forårsrengøring er løsningen, så du holde fast i dine mål om sundhed og motion? 

Har du et par flasker vin og andre stærke sager stående på hylderne? Så byt dem ud med sunde alternativer. Drik rigeligt med vand, og fyld skabe og skuffer med årstidens frugt og grønt, så du er parat til at tilberede lækre shakes. 

Gør det samme, hvis skabene er proppede med sukkerholdige lækkerier. Skift dem ud med sunde alternativer såsom økologisk tørret frugt, nødder, kerner og proteinbarer. De hjælper dig med at holde dig vågen i løbet af dagen og forsyner din krop med de næringsstoffer, den skal bruge for at trives. 

Uanset hvordan du gør, så sørg for at rydde ud i dit køkken og fylde det med alternativer, der hjælper dig med at træffe sundere valg. Men smid nu ikke det hele ud! Skrappe kure kan være svære at opretholde, og lidt nydelse af og til skader ikke. Sørg for at det er i moderate mængder, og du kommer til at klare det rigtig flot!