START YOUR BUSINESS TODAY

Billede: Herbalife Nutrition-forhandler arbejder på laptop hjemme

START DIN FORRETNING I DAG

Opbyg din egen forretning med Herbalife Nutrition – ét af verdens førende brands inden for direkte salg. Start i dag – fordelene ved vores dokumenterede succes som brancheførende og årtiers erfaringer danner grundlaget for din egen forretning.

Billede: Herbalife nutrition coach taler med kunde i en nutrition club

VÆR DIN EGEN CHEF

Fastlæg selv din arbejdstid, og arbejd hvorfra du ønsker. Det er bevist, at fleksibilitet har en stor positiv indvirkning på balancen mellem arbejde og liv, kan en mulighed som denne være lige det, du har brug for. Opbyg dit team, og skab en forretning, der passer til din livsstil.

Billede: Herbalife nutrition formula 1-shakes og gold standard-badge

GOLD STANDARD-GARANTI

Vores Gold Standard-forpligtelse er skabt til at hjælpe dig med at vokse. Det vil sige, at vi er nemme at arbejde med, fuldstændig gennemsigtige og i stand til at tilbyde rigtig gode betingelser, der understøtter dine forretningsmål.

Green Tick

Lave opstartsomkostninger: Ingen minimum-ordreværdi eller krav om at købe diverse salgs- eller forretningsværktøjer. 

Green Tick

Pengene tilbage-garanti:
100 % refundering af Herbalife Nutritions Medlemspakke, hvis Medlemskabet annulleres af en eller årsag inden 90 dage. 

Green Tick

Komplet forretningsgennemsigtighed:
Klare og enkle forretningsoplysninger om din potentielle indtægt. 

Green Tick

Refunderingsgaranti: 100 % refundering på alle usolgte produkter købt inden for 12 måneder gældende for ethvert annulleret medlemskab. 

    

mand og kvinde taler og griner i herbalife nutrition club

BLIV EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB

Del din passion med millioner af ligesindede ernæringsentusiaster i hele verden. Fordele ved ekspertundervisning, støtte og adgang til produkter, der er udviklet af førende ernæringsforskere. Vores produkter er ikke tilgængelige i butikker eller supermarkeder – de sælges ene og alene gennem et netværk af selvstændige Herbalife Nutrition-forhandlere.

Herbalife nutrition starter pack shot produkt

DIN STARTPAKKE

Tilmeld dig, start din egen forretning, og bestil din startpakke, som forsyner dig med de vigtigste værktøjer og undervisning, så du kan komme i gang.

Green Tick

Herbalife Nutrition-skuldertaske

Green Tick

Herbalife Nutrition-productbrochure 

Green Tick

Formula 1: Shake Mix Vanilla Cream

Green Tick

Herbalife Nutrition-velkomstpakke

Green Tick

Herbalife Nutrition-shaker 

Green Tick

Adgang til online-værktøjer og -undervisning

Green Tick

Herbalife Nutrition-måleske

  

Billede: He+F101rbalife nutrition coach giving advice to his customer outdoors

KÆMP FOR AT SKABE FORANDRING

Vær vejleder, mentor og en ven. Hjælp kunderne med at bryde gamle vaner, forbedre deres ernæring og føre en bedre og mere aktivt liv. Det unikke aspekt ved Herbalife Nutritions mulighed er den værdi, kunderne tillægger deres vejleder og Forhandler. Bliv en del af vores fællesskab i dag, og gør en forskel.

  

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvor meget tid skal jeg investere?
Du vælger selv, hvor meget tid og hvor stor en indsats, du investerer i Herbalife Nutritions forretningsmulighed. Uanset om du ønsker at bruge 40 eller 4 timer om ugen – eller ingen tid overhovedet – er det helt op til dig selv.

Spørgsmål: Hvor meget kommer jeg til at tjene?
Det er helt op til dig... men hav altid realistiske forventninger. Uanset om du vælger at arbejde på deltid eller fuld tid, vil den tid, energi og det engagement, du lægger i din virksomhed, være afgørende for dine resultater. Inden du træffer en beslutning, bedes du læse vores Herbalifes opgørelse om typisk medlemsindtjening

Spørgsmål: Hvad er de primære fordele?

1. Fleksibilitet
Vælg selv, hvor og hvornår du arbejder – en forretningsmulighed, der passer ind i dit liv.

2. Kvalitet
Vi tilbyder dig det bedste produkter understøttet af forskning og anvendt af millioner af kunder hver eneste dag.

3. Fællesskab
Når du bliver en del af Herbalife Nutritions forretningsmulighed, bliver du en del af et globalt fællesskab – få støtte og rådgivning, og bliv en del af Herbalife Nutrition-familien.

4. Belønninger
Få gratis adgang til vores Medlemmers samlingspunkt. Du finder aftaler og rabatter, alt det seneste undervisnings- og træningsmateriale, der er med til at støtte din produkt- og ernæringsviden. 

Spørgsmål: Hvordan kan jeg lære mere om ernæring?
Når du bliver selvstændigt Herbalife Nutrition-medlem, får du adgang til omfattende undervisnings- og træningsværktøjer, der hjælper dig med at lære mere om ernæring, velbefindende, salgsteknikker og meget andet. 

Spørgsmål: Kan jeg annullere, hvis jeg ikke kan lide det?
Driv din forretning på din måde med lave startomkostninger – det er alt sammen en del af vores Gold Standard-forpligtelse over for Medlemmerne. Hvis Herbalife Nutritions forretningsmulighed ikke er noget for dig, kan du annullere dit Medlemskab inden for de første 12 måneder. 

Spørgsmål: Hvorfor skulle jeg blive Medlem?

Lær mere

Få adgang til et samlingspunkt og eksklusive events for at støtte din uddannelse og træning i vores produkter og overordnede ernæring.

Tjen mere

Tilpas arbejdet til dit liv, hjælp andre og brug tid på noget, du elsker. Nyd fantastiske første og anden indtjeningsmulighed med en af verdens førende brands inden for direkte salg.

Spørgsmål: Hvordan kommer jeg i gang?

1. Udfyld blanketten online.
2. Du vil blive kontaktet af et selvstændigt Herbalife-medlem. 
3. Udfyld, og underskriv online-kontrakten. 
4. Tillykke! Du er nu selvstændigt Herbalife Nutrition-medlem! – du vil få et Medlems-ID