Herbalife SKIN-serie - botanisk hudpleje til daglig brug

BOTANISK HUDPLEJE MED DOKUMENTEREDE RESULTATER

Herbalife SKIN kombinerer formel, kvalitet og dokumenterede resultater i en omfattende hudplejeserie. Intelligent ydre ernæring, der holder din hud frisk og forynget. Vores produkter indeholder ikke tilsatte parabener eller sulfater. De er indeholder botaniske ingredienser og vitaminer med henblik på for at forbedre hudens udseende. Ved at bruge ingredienser som aloe vera, C-, E- og B3-vitamin fremmer vores klinisk testede Herbalife SKIN-serie en blødere, glattere og mere strålende hud.*

DEN ULTIMATIVE 5-TRINS HUDPLEJERUTINE

 1. RENSNING
  Først trin - trin 1 i din hudplejerutine er rensning. Ansigtsrens bruges til at fjerne overskydende olie, snavs og makeup, før du toner og fugter din hud. Herbalife SKIN har et alsidigt udvalg af renseprodukter, der er formuleret med botaniske ingredienser og dybderensende ingredienser, som passer til alle hudtyper. Vælg mellem Soothing Aloe Cleanser, Polishing Citrus Cleanser, Instant Reveal Berry Scrub og Purifying Mint Clay Mask.

 2. TONE
  At bruge en toner efter rensning er den bedst bevarede hemmelighed inden for hudpleje. Toning hjælper med at fugte og opfriske kedelig hud og forbereder samtidig huden til en bedre optagelse af serummer. Energising Herbal Toner har en mild og opløftende formel, er helt alkoholfri og indeholder aloe vera og vitamin B3, C og E.

 3. BEHANDLING
  Næste skridt i din hudplejerutine er at mindske fine linjer** og forbedre hudens blødhed.*** For at opnå dette kan du bruge et serum, der leverer en høj koncentration af aktive ingredienser. Vi har sammensat Line Minimising Serum med B3-vitamin, antioxidantvitaminerne C og E, Aloe Vera og kastanjefrøekstrakt. Vores letvægts-serum absorberes hurtigt og hjælper dig med at se en forbedring i hudens udstråling og glød.***

 4. MÅLRET
  Huden omkring øjnene er utrolig sart og følsom og kan være tilbøjelig til at blive tør. I dette trin skal du være ekstra omhyggelig med at sikre, at huden under øjnene får den rette næring. Det er her, at øjencremer og -geler kommer til nytte. Herbalife SKINs øjenplejeprodukter - Firming Eye Gel og Hydrating Eye Cream indeholder aloe vera, agurkeekstrakt og vitaminer, der hjælper med at forbedre øjenområdets generelle udseende.*

 5. FUGT
  Det er utroligt vigtigt, at du fugter din hud, da det hjælper den med at se mere strålende ud og føles blødere og glattere.*** Ved at bruge Daily Glow Moisturiser holder du din hud frisk og hydreret hele dagen. Når det gælder din hudplejerutine om aftenen, er det vigtigt at bruge Replenishing Night Cream for at give huden den tiltrængte fugt om natten. For at beskytte din hud mod UVA/UVB-stråler med bredt spektrum skal du tilføje SPF30 Protective Moisturiser til din daglige rutine.

Herbalife SKIN-serie - hudplejeprodukter formuleret med vigtige vitaminer

VORES HUDPLEJEFILOSOFI

Giv din hud den næring, den fortjener. Alle Herbalife SKIN-produkter er formuleret med botaniske ingredienser, effektive antioxidanter og vigtige vitaminer og mineraler. Alle ydre ernæringsprodukter fra Herbalife SKIN-serien er fri for parabener og fri for sulfater. Eksperternæring af høj kvalitet er kernen i alt, hvad vi gør.

Herbalife SKIN-serie - hudpleje gjort enkel

VORES BOTANISKE HUDPLEJEFORMEL

Hudpleje gjort enkelt. Vi har skabt Herbalife SKIN-serien ved hjælp af en unik blanding af fugtgivende botaniske stoffer, antioxidantholdige vitaminer og vigtige mineraler. Alle vores ansigtscremer, serummer, geléer og fugtighedscremer er klinisk testede og har vist sig at hjælpe dig med at opnå optimale resultater, herunder en blødere, glattere og mere strålende hud.***

Herbalife SKIN 7 dages resultatpakke

RESULTATORIENTERET, MED DOKUMENTERET FORMEL

Vores Herbalife SKIN-produktserie er designet og sammensat til at levere hurtige, synlige resultater på blot 7 dage.* Vi tester, tester igen og tester igen for at sikre, at vores produkter er sammensat til at hjælpe dig med at opnå en bemærkelsesværdig forbedring af hudens blødhed, glathed, glød og lysstyrke på kun 7 dage.***

FAQ

Spm. 1: Hvordan ved jeg, om min hud er normal til tør?

Normal til tør hud vil have pletter, hvor hudcellerne flager, overfladen virker mat og fine linjer er mere synlige, især omkring øjnene og over læben. Hårde renseprodukter, koldt vejr, indendørs varme og tørt klima får din hud til at føles stram og følsom. Heldigvis er mennesker med normal til tør hud som regel fri for urenheder og udbrud. Til normal til tør hud kan du tilføje Herbalife SKIN Soothing Aloe Cleanser til din daglige rutine.

Spm. 2: Hvordan ved jeg, om min hud er normal til fedtet?

 Normal til fedtet hud vil se skinnende ud, især i T-zonen (næse, hage, pande og kinder). Disse områder har flere oliekirtler end andre dele af ansigtet og er derfor lidt mere fedtede og har oftere urenheder. Porerne kan være mere synlige, urenhederne mere tydelige, og ansigtet kan være følsomt over for skrappe renseprodukter og udtørrende alkohol. Til normal til fedtet hud kan du bruge Herbalife SKIN Polishing Citrus Cleanser.

Spm. 3: Er det nødvendigt at bruge en fugtighedscreme, hvis jeg har fedtet hud?

 Med ét ord: ja! For at din hud kan fungere bedst muligt, skal den have tilstrækkelig fugt. Selv den mest fedtede hud kan have et lavt fugtniveau. Uanset hvilken hudtype du har, er fugtpleje et vigtigt skridt for en sund hud og bør foretages hver morgen og hver aften før sengetid. Herbalife SKIN-serien omfatter en Polishing Citrus Cleanser, der er udviklet til normal til fedtet hud.

Spm. 4: Hvornår skal jeg anvende serum? Er det bedre at anvende før eller efter Night Cream eller Day Lotion?

 Serum skal altid påføres FØR din fugtighedscreme. Serum er generelt lidt lettere i tekstur og konsistens. De er sammensat til at levere ingredienser dybere ind i huden, end de fleste fugtighedscremer kan nå. Det er derfor, det er så vigtigt at lægge serum på først efterfulgt af din nat- og dagcreme. Husk altid at rense og tone din hud, inden du påfører din serum, for at opnå det maksimale resultat.

Spm. 5: Hvorfor er det så vigtigt at bruge natcreme?

 Hudcellerne udskiftes hurtigere end alle andre celler i kroppen. Den bedste tid for cellefornyelse finder sted, mens du sover. Det er i denne periode, at din krop reparerer de skader, der er sket i løbet af dagen. Fordi det er her, nye celler fødes, er det vigtigt at bruge en natcreme, der er beriget med vitaminer og næringsstoffer for at fremme en sund cellefornyelse. Vores Herbalife SKIN-serie indeholder en antioxidantrig natcreme til alle hudtyper, der hjælper med at bekæmpe hudens ældningstegn.

Spm. 6: Kan jeg bruge øjengelé og øjencreme på samme tid?

 Hvert produkt er udviklet med henblik på en specifik hudplejefunktion. Øjengelé hjælper med at opstramme huden omkring øjnene, mens øjencreme tilfører huden tiltrængt fugt og hjælper med at mindske fine linjer og rynker. For at opnå maksimal effekt er det bedst at holde sig til en dag- og natkur, der omfatter øjengelé om morgenen og øjencreme om aftenen. Hvis du vælger at bruge begge dele, skal du dog anvende øjengeléen først, vente et minut eller to, indtil den tørrer ind, og derefter anvende øjencremen ovenpå.

Spm. 7: Hvad er forskellen på en øjengelé og en øjencreme?

 En øjengel bruges normalt om dagen for at genopfriske området under øjnene og give en vidunderlig kølende effekt, der opfrisker og tilfører energi til den sarte hud. Herbalife SKIN Firming Eye Gel hjælper med at øge din huds elasticitet. En øjencreme kan bruges om dagen eller om natten, men anvendes normalt ved sengetid. Øjencremer er mere fyldige i konsistensen end en øjengel og giver ekstra fugt og vitaminer. Prøv Herbalife SKIN Firming Eye Gel og Hydrating Eye Cream for at opnå gode resultater. spendende Augencreme von Herbalife SKIN nutzen.

Spm. 8: Hvorfor skal jeg eksfoliere huden?

Alle eksfolierer naturligt. Faktisk mister vi omkring en million hudcellepartikler hvert minut. Brug af et eksfolierende skrubprodukt hjælper denne proces på vej. Teenagere regenererer deres hud fuldstændigt ca. hver 14. dag. Når vi når 40 års alderen, kan denne proces stige til omkring 30-40 dage, hvilket resulterer i tør, askeagtig eller plettet hud. Korrekt eksfoliering reducerer den tid, cellerne sidder på overfladen. Skrubbepartiklerne skrubber de tørre, døde celler af og bringer de nyere hudceller frem til overfladen, hvilket giver os en sundere og mere levende teint. Herbalife SKIN Instant Reveal Berry Scrub indeholder blåbærfrø til eksfoliering for at glatte og polere huden.

Spm. 9: Hvorfor bør jeg bruge ansigtsmaske?

Maskerne sætter skub i rensning, toning og fugt på én gang. De tilfører fugt eller absorberer olier fra huden og hjælper med at reducere porernes forekomst, opløse urenheder og tone huden. Resultatet er en blød, glat hud med forbedret struktur og tone. Det er en god idé altid at følge masken op med en fugtighedscreme eller natcreme for at hjælpe med at opretholde en sund fugtbalance.

Spm 10: Hvis jeg beslutter mig for at bruge en maske og eksfoliere samme dag, hvad skal jeg så gøre først?

 Jeg vil råde dig til at eksfoliere huden først. Der er ingen grund til at spilde en god maske på døde hudceller. Ved at eksfoliere først, starter du med et dejligt, frisk ansigt til masken. Dette vil give masken mulighed for virkelig at forsyne huden med sine fordele uden nogen indblanding fra døde eller døende hudceller.

Q11: Hvordan kan jeg købe Herbalife SKIN hudplejeprodukter i Storbritannien?

 Herbalife SKIN-produkter sælges udelukkende gennem et netværk af selvstændige forhandlere. Du kan købe Herbalife SKIN-produkter ved at kontakte en af vores selvstændige forhandlere (find en selvstændig forhandler i dit område ved hjælp af vores formular).

Spm. Q12: Hvor lang tid går der, før jeg kan se resultater?

 Vores Herbalife SKIN-produkter er dermatologisk testet og klinisk dokumenteret til at give hurtige, synlige resultater på kun 7 dage*, der viser en reduktion i forekomsten af fine linjer og rynker på 7 dage** og giver en bemærkelsesværdig forbedring af hudens blødhed, glathed, udstråling, glød og lysstyrke på kun 7 dage.***

Spm. 13: Er Herbalife SKIN-produkter veganske og ikke testet på dyr?

 Herbalife SKIN-produkter er ikke testet på dyr. Alle Herbalife SKIN-produkter er udviklet i overensstemmelse med EU-reglerne, som forbyder dyreforsøg med kosmetik. Derudover indeholder ingen af Herbalife SKINs ydre ernæringsprodukter ingredienser fra dyr eller af animalsk oprindelse.

 

* Resultater i forbindelse med brug af Line Minimising Serum, Replenishing Night Cream, Daily Glow Moisturiser, SPF 30 Protective Moisturiser, Hydrating Eye Cream og Firming Eye Gel

** Testet på 30 testpersoner: Hudens ruhed blev målt ved hjælp af Visioscan efter 0, 7 og 42 dages brug.

*** Testet på 30 personer: Blødhed, glød, udstråling og klarhed blev målt ved hjælp af visuelle ekspertbedømmelser efter 2, 4 og 7 dages brug.Intervallen von 0, 7 und 42 Tagen gemessen.6(3):501-528.