flasker med herbalife nutrition med fiber & herb, roseguard og n-r-g tabletter på hvidt bord

DET RETTE BRÆNDSTOF TIL KROPPEN

Trods vores bedste intentioner indeholder din kost muligvis den rette mængde af hvert enkelt næringsstof. Det er her, at kosttilskud kan hjælpe med at sikre, at kroppen får det rette brændstof. Vitaminer, mineraler og andre tilskud hjælper med understøtte dit overordnede velbefindende og din vitalitet. De er afgørende for kroppens normale vækst og udvikling.

skrivebord med herbalife nutrition multivitamin-flasker og -tabletter

VITAMINER OG MINERALER

Vitaminer og mineraler er en meget vigtig del af vores kost. De er nødvendige for mange af de kemiske reaktioner, kroppen udfører og opretholder vores overordnede velvære og velbefindende. En balanceret kost kan hjælpe med at forsyne kroppen med vitaminer og mineraler, men det kan være svært at få de nødvendige næringsstoffer via kosten alene. Kosttilskud såsom multivitamintabletter kan hjælpe med at sikre, at du får dækket dit daglige behov.

herbalifeline max omega-3 kapsler i en fiskeformet skål

FEDTSTOFFER

Kroppen har brug for en lille mængde fedt for at kunne fungere ordentligt – i små mængder og med den rette balance vil fedtsyrer bidrager til at vedligeholde et normalt syn og en normal hjernefunktion.

 

herbalife nutrition fiber supplement drikke i glas

FIBRE

Voksne har behov for 25 g fibre hver dag for at opretholde et normalt fordøjelsessystem, men mange af os får slet ikke nok. Vi tilbyder et udvalg af fiberholdige løsninger og tilskud, som kan hjælpe dig med at få dækket din anbefalede daglige indtagelse.

Billede: Herbalife nutrition vanille proteinshake i et glas med frisk frugt og mandler

EKSTRA PROTEIN

Øg din proteinindtagelse på en nem måde – vores førsteklasses proteintilskud er den ideelle tilføjelse til dine mellemmåltider og måltider.