skrivebord med herbalife nutrition multivitamin-flasker og -tabletter

VITAMINER OG MINERALER

Du ønsker måske at supplere din kost med ekstra næringsstoffer, og her kan kosttilskud være en god hjælp. Vitaminer og mineraler er en meget vigtig del af vores kost. De er nødvendige for kroppen og for vores overordnede velbefindende. En balanceret kost kan hjælpe med at supplere kroppen med vitaminer og mineraler, men muligvis ønsker du at supplere dem mere i forhold til dine personlige behov. Kosttilskud såsom multivitamintabletter kan hjælpe med at sikre, at du får dækket dit daglige behov.

Billede: Herbalifeline max omega-3 kapsler i en fiskeformet skål

FEDTSTOFFER

Kroppen har brug for en lille mængde fedt for at kunne fungere ordentligt – i små mængder og med den rette balance vil fedtsyrer bidrage til at vedligeholde et normalt syn* og en normal hjernefunktion**.

 

* DHA bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

**EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

 

Herbalife Nutrition billede: Fiber supplement drikke i glas

FIBRE

Voksne har behov for 25 g fibre hver dag. Vi tilbyder et udvalg af fiberholdige løsninger og tilskud, som kan hjælpe dig med at få dækket din anbefalede daglige indtagelse.

Billede: Herbalife nutrition vanille proteinshake i et glas med frisk frugt og mandler

EKSTRA PROTEIN

Øg din proteinindtagelse på en nem måde – vores førsteklasses proteintilskud er den ideelle tilføjelse til dine mellemmåltider og måltider.