Billede: Velafbalanceret morgenmad smoothieskål med bananer og jordbær

KONTROLLER DIN VÆGT

Lev et liv med vores brede udvalg af velafbalancerede løsninger. Vores produkter tilegnet vægtkontrol er skræddersyet til at hjælpe dig med at nå dine personlige mål.

Billede: Herbalife nutrition glas med shakes i forskellige smagsvarianter

ET LÆKKERT, BALANCERET MÅLTID

Herbalife Nutrition Formula 1-sortimentet tilbyder et udvalg af måltidserstatningsprodukter til vægtkontrol og balanceret ernæring. Alle Formula 1-shakes består af ingredienser af vegetablisk oprindelse, og vores Express-barer er velegnede til vegetarer. Formula 1 indeholder høj kvalitet plantebaserede proteiner og det hele i ét balanceret måltid. Det er et praktisk, balanceret alternativ til en morgenmad, frokost eller middag.

herbalife nutrition proteinsnacks og -barer vist på hvidt bord

MELLEMMÅLTIDER MED ET HØJT PROTEININDHOLD

Vores snacks med højt proteinindhold er en god måde at sikre, at kroppen genopfyldes med proteiner og kalorier. Om du leder efter en nærende formiddags-snack, en eftermiddagssnack eller en hurtig on-the-go snack, så kan vores udvalg af barer eller snacks hjælpe dig med at imødekomme dine ernæringsmål og holde dig på sporet i din velafbalancerede kostplan.

herbalife nutrition refreshing glass of aloemax drink with added lemon and mint

LAVKALORIEDRIKKE

Oprethold din væskebalance og forbliv på toppen i din vægtreguleringsplan med vores udvalg af lækre og forfriskende lavkaloriedrikke. Vores produkter lige fra te til aloe vera-koncentratet er sammensat med henblik på at understøtte en kaloriekontrolleret kostplan.