velafbalanceret morgenmad smoothieskål med bananer og jordbær

OPNÅ DIN OPTIMALE VÆGT

Få det bedre, se bedre ud og lev et bedre liv med vores udvalg af velafbalancerede løsninger. Vores vægtreguleringsprodukter understøttes af forskning, de er skræddersyet til at du kan nå dine mål og høste fordelene ved en balanceret ernæring.

herbalife nutrition glas med shakes i forskellige smagsvarianter

ET LÆKKERT, BALANCERET MÅLTID

Herbalife Nutrition Formula 1 er en komplet måltidserstatningsshake bestående af 100 % veganske ingredienser. Den indeholder førsteklasses plantebaserede proteiner og alle de vigtige mikro- og makronæringsstoffer, som din krop behøver, og det hele i ét balanceret måltid. Det er et praktisk, balanceret alternativ til en kaloriespækket morgenmad, frokost eller middag. Nyd din Formula 1-shake med 10 lækre smagsvarianter.

herbalife nutrition proteinsnacks og -barer vist på hvidt bord

MELLEMMÅLTIDER MED ET HØJT PROTEININDHOLD

Vores mellemmåltider med et højt proteinindhold er en god måde at stille den lille sult og samtidig sørge for, at kroppen fyldes op med protein og energi. Uanset om du søger et næringsrigt mellemmåltid om formiddagen, en lækkerbisken, der giver energi, om eftermiddagen eller en hurtig snack, når du er på farten, kan vores udvalg af barer og mellemmåltider hjælpe dig med at nå dine ernæringsmål og holde dig på sporet i din velafbalancerede kostplan.

herbalife nutrition refreshing glass of aloemax drink with added lemon and mint

LAVKALORIEDRIKKE

Oprethold væskebalancen, og forbliv på toppen i din vægtreguleringsplan med vores udvalg af lækre og forfriskende lavkaloriedrikke. Vores produkter lige fra den koffeinholdige te til aloe vera-koncentratet er sammensat med henblik på at understøtte en kaloriekontrolleret kostplan.