Billede: Herbalife nutrition glas med shakes i forskellige smagsvarianter

Et lækkert vegansk*, balanceret måltid

Herbalife Nutrition har flere veganske produkter som vi kan tilbyde, hvis du ønsker en mere vegansk eller plantebaseret livsstil. For eksempel er alle Herbalife Nutritions Formula 1 Shakes lavet med veganske ingredienser. De indeholder høj kvalitets-plantebaserede proteiner og det hele i ét balanceret måltid. Det er et praktisk, balanceret alternativ til en morgenmad, frokost eller aftensmad.  

 

*Når du blander produktet med vand eller soya-produkter.

herbalife nutrition tekopper med citron-, hindbær- og ferskensmag

Veganske drikke med lavt kalorieindhold

Oprethold væskebalancen og forbliv på toppen i din vægtreguleringsplan med vores udvalg af lækre og forfriskende lavkaloriedrikke. Vores produkter lige fra te til aloe vera-koncentratet er sammensat med henblik på at understøtte en kaloriekontrolleret kostplan – også til dig som ønsker at leve vegansk.

herbalife nutrition fiber supplement drikke i glas

Plantebaserede ernæringstilskud

Vitaminer, mineraler og andre tilskud hjælper med understøtte dit overordnede velbefindende. Herbalife Nutrition kan tilbyde mange forskellige kosttilskud, som du som veganer kan benytte dig af. En balanceret kost kan supplere din krop med vitaminer og mineraler, men du ønsker muligvis at supplere den mere med fokus på dine personlige behov. Kosttilskud kan hjælpe dig med at sikre, at dine daglige behov bliver imødekommet. 

Lækre, veganske snacks:

Prøv Herbalife Nutritions lækre snacks, som ovenikøbet også er plante-baseret. Når du er på farten, kan det være noget af en udfordring at finde et mellemmåltid, hvor du ikke skal gå på kompromis med dine ernæringsmæssige mål. Se om en Herbalife Nutrition snack ikke kunne være noget for dig.