Artikler   

4 trin til at få dit hår »i form« efter sommeren

Forfatter: Herbalife Nutrition
Billede: Kvinde, der plejer sit hår, i forbindelse med hendes sommerhårplejerutine

Virker dit hår mat og trist? Så har sommeren måske været lidt hård ved det, idet direkte sollys, klor og stylingprodukter alle kan være med til at skade håret. Men nu er det perfekte tidspunkt kommet til at kickstarte dit hårs sundhed med en lille detoxbehandling:

 

Trin 1: Book en tid hos frisøren

En sikker måde at slippe af med eventuelle spaltede og tørre spidser, der måske er dukket op i løbet af sommeren. Uanset om du beder din frisør om blot at tage spidserne eller snuppe et par centimeter, får du en »feel good«-følelse bagefter, og håret kommer til at se sundere ud samt føles sundere.

 

Trin 2: Opdater din hårvaskerutine

Vaske dagligt, eller mindre hyppigt? Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar, men overvej ikke at vaske det, hver gang du er i brusebad for at undgå at fjerne alle olierne i håret. Det er din bedste mulighed for at sikre, at dit hår ordentligt fugtet. Giv dit hår næring med vores Herbal Aloe Strengthening shampoo og balsam .

 

Trin 3: Vær forsigtig med din styling

Føn, krøllejern og glattejern belaster håret med varme, der får håret til at miste noget af sin naturlige fugt og belaster også selve hårets struktur. Dine hårlokker vil takke dig, hvis du holder en pause fra al den styling, men vælger du alligevel at style dit hår, så prøv at gøre det ved lavere temperaturer og nænsom børstning, og beskyt det med varmebeskyttende stylingspray.

 

Trin 4: Husk at vælge en afbalanceret kost

Glem ikke at dit hårs tilstand afhænger af, hvad du fylder i din krop. Sørg for at din kost er afbalanceret og indeholder rigeligt med makro- og mikronæringsstoffer.