Om Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition er et globalt ernæringsselskab, hvis mission er et forbedre kostvaner rundt om i verden med lækre ernæringsprodukter, der bakkes op forskningsmæssigt, og som hjælper folk med at få den rette mængde god og velafbalanceret ernæring. Uanset om det handler om brancheførende proteinshakes som måltidserstatning, teer, aloe vera, fitness og ydre ernæringsprodukter, leverer og tilbyder vi ernæring til dækning af en række daglige kostbehov til forbrugere i mere end 90 lande. Vi er noteret på børsen i New York og havde en nettoomsætning på 4,9 milliarder dollars i regnskabsåret 2019.

Vores folk og kultur

Vi beskæftiger omkring 9.500 personer verden over, inklusive 300 forskere, hvoraf 50 er PHD’er. Vi er hurtigt arbejdende, dynamisk organisation, der tilskynder vores ansatte og forhandlere til leve efter vores værdi om ”at gøre det bedre” ved kontinuerligt at udfordre den måde, vi gør tingene på, så vi hele tiden er innovative, skabende og forbedrende. Vi forpligter os til at sætte standarden for vores branche, og uanset om din stilling er inden for salg, marketing, IT, produktudvikling eller kundeservice, så afhænger vi af dig og din hjælp til at nå vores mål.

Herbalife Nutrition i samfundet

Vi er forpligtede til at hjælpe med at eliminere verdenshunger og fejlernæring ved hjælp af vores Nutrition for Zero Hunger-program og vil i løbet af de næste tre år investere 2 millioner dollars med henblik på at hjælpe med at håndtere disse presserende forhold ved at støtte NGO'er og velgørenhed verden over, ved at donere vores produkter, levere ernæringsekspertise og -vejledning, ved frivilligt arbejde og ved at afholde opmærksomhedsfremmende aktiviteter. Dette omfatter det arbejde, vi har udført de sidste 25 år gennem vores velgørenhed i form af Herbalife Nutrition Foundation og vores 140 fællesskabsbaserede partnere. Sidste år donerede vi 3,2 millioner dollars til fremmelsen af god ernæring og en aktiv livsstil og støttede mere end 90.000 børn i 50 lande.