Artikler  

Motion til din ferie

Forfatter: Herbalife Nutrition
Billede: To personer på vinterferie, der løber udendørs

Kender du det? Du har pakket dit træningstøj med i feriekufferten, hvorefter det ikke har forladt kufferten under hele ferien. Lad os være helt ærlige: Selv med de bedste hensigter bliver vores motionsvaner sommetider glemt, når først vi er nået frem til vores feriemål. 

Men ferier kan være en rigtig god mulighed for at prøve noget nyt, når det gælder motion, træning osv. Uanset hvilken slags pause du har planlagt, så har vi dækket dig ind: 

 

Lad os tage til stranden 

Byt din sædvanlige ugentlige pilatestime ud med strandyoga, en omgang paddle board eller blot en morgenløbetur langs strandkanten. Det vil arbejde dine muskler igennem på en ny og anderledes måde - og du er sikret en fantastisk udsigt, mens du motionerer! 

 

Snup en tur i bjergene 

Hører din feriedestination til i den mere rå ende, så prøv mountainbiking, ridning, stavgang eller vandreture som en del af din ferie. De fleste feriesteder i bjergområder er egnede og klar til disse spændende aktiviteter og kan tilbyde leje af det nødvendige udstyr. 

 

Byferier 

Bypauser byder på alle mulige former for motion. Den nemmeste måde er at sætte dig et mål, om at du skal så og så mange skridt hver dag, og kom så ud og oplev byen på gåben. Du kan dog også benytte lejligheden til at prøve nogle af de lokale fitnesscentre og -hold, leje en cykel eller planlægge nogle nye og spændende løberuter. 

 

Tid til at pakketræningstøjet!